Kookvakantie

Van juli 25, 2022 16:00 tot 10:00
Een midweek vegetarisch / vegan (leren) koken met lokale, biologisch producten. In het mooie buitengebied van Deventer.

Over dit evenement

Samen koken en ontdekken

We dompelen ons een week lang onder in de vegetarische en veganistische keuken en maken zoveel mogelijk gebruik van lokale, biologische producten. Wil je je eigen vleesvervangers maken? Experimenteren met fermenteren? Zelf groentebouillon maken of weten hoe je een gerecht goed op smaak maakt? Werken met seizoensgroenten en koken zonder recept. Geef door waar je zelf mee aan de slag wilt en we kijken hoe we dit in het programma kunnen inpassen. We koken in ieder geval al onze eigen maaltijden, van ontbijt tot avondeten, dus alles komt aan bod.

Inclusief: wildpluk excursie met Willy en rondleiding in de eetbare siertuin en permacultuurtuin bij de Aardehuizen in Olst.

Verblijf in buitengebied met eigen kamer

Verblijf is in Hoeve Wetermans in Olst. Ruim opgezette locatie, ecologisch verbouwd en ingericht. Je hebt een eigen kamer en sanitair. Het is mogelijk een kamer te delen tegen korting.

We werken in kleine groepjes zodat we tijdens het koken en eten voldoende afstand kunnen houden. We hebben de beschikking over een ruime keuken en aangrenzende eetkamer.

Het is ook gewoon vakantie!

In de Hoeve is voldoende ruimte om te ontspannen, een boek te lezen of in de zon te zitten. Er is een bibliotheek, een eigen moestuin en schapen in de wei. Rondom de hoeve kun je heel fijn wandelen en fietsen in het Hanzebos, coulissenlandschap en uiterwaarden van de IJssel. De mooie binnenstad van Deventer is op loop-, en fietsafstand en ook met bus te bereiken.

Praktische informatie

Data: 25 juli - 29 juli maandag vanaf 16:00 uur – vrijdag 10:00 uur (4 nachten)

Kosten zijn €600, euro p.p. incl.

  • – verblijf (4 overnachtingen)
  • – privé kamer met eigen douche/toilet *
  • – beddengoed / handdoeken
  • – begeleiding
  • – maaltijden / ingrediënten
  • – koffie/thee
  • – wildpluktocht met Willy en excursie naar de Aardehuizen in Olst

Met de aanbetaling van €100,- is je plekje gereserveerd. Je betaald het volledige bedrag uiterlijk 6 weken voor aanvang, als duidelijk is dat de vakantie door kan gaan.

 

 BOEK JE KOOKVAKANTIE HIER

 

Uiteraard kunnen we geen van allen in de toekomst kijken. Kun je vanwege Corona verschijnselen of maatregelen niet (meer) deelnemen, dan kun je je boeking kosteloos annuleren, alleen de aanbetaling wordt niet terugbetaald. Mocht ik de boeking moeten annuleren dan krijg je uiteraard het volledige bedrag terug.

Willy Boogaard

Rietgors 10
8121JZ OLST

06-83378501

Blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Deze site maakt gebruik van cookies om je surfervaring te verbeteren. Wil je ze houden?