Dit evenement is voorbij

Kookvakantie (vegetarisch) in eigen land

Van juli 13, 2020 14:00 tot juli 17, 2020 10:00
Een midweek vegetarisch (leren) koken met lokale, biologisch producten. In het mooie buitengebied van Deventer. Eigen kamer/sanitair.

Over dit evenement

Boodschappen doen bij lokale boerderijen of zelf plukken. Lekker samen koken met Cathy Verschoor (Keet Mee) en de vegetarische keuken ontdekken. Je leert o.a.*:

-zelf vegetarische bouillon maken als basis voor soepen en sauzen - menu samenstellen - basisrecepten om mee te varieren - vegetarisch broodbeleg en vleesvervangers maken - koken met biologische seizoensgroenten uit de buurt - *er is ruimte voor jouw eigen kookwensen

Inclusief: ontdekkingstocht met Willy Boogaard naar eetbare wilde planten en rondleiding in de eetbare siertuin en buurtmoestuin bij de Aardehuizen in Olst.

Verblijf is in Hoeve Wetermans in Olst. Ruim opgezette locatie, ecologisch verbouwd en ingericht. Je hebt een eigen kamer en sanitair. Max. 8 deelnemers mogelijk.

We werken in kleine groepjes zodat we tijdens het koken en eten voldoende afstand kunnen houden. We hebben de beschikking over een ruime keuken en aangrenzende eetkamer. Vanuit de hoeve loop je zo het bos in. Hanzestad Deventer en de IJssel zijn op loop-, en fietsafstand.

Kaarten verkrijgbaar via Eventbrite.

Willy Boogaard

Rietgors 10
8121JZ OLST

06-83378501

Blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Deze site maakt gebruik van cookies om je surfervaring te verbeteren. Wil je ze houden?