Skip to main content

Coaching

voor ouders

 • Oudercoaching

  Als ouder wil je graag dat je kind zoveel mogelijk gelukkig en zorgeloos is. Al doe je als ouder nog zo je best, het kan gebeuren dat het kind vastloopt en dat je je machteloos aan de kant voelt staan. Je ziet bijvoorbeeld dat je kind van 4 jaar veel last van driftbuien heeft of dat hij/zij zich steeds meer terug trekt. Je probeert van alles, maar je weet niet meer hoe je hem of haar kunt helpen.

  Als oudercoach help ik je om (weer) de kapitein van je eigen schip te zijn. Dat doe ik door je in contact te brengen met je eigen wijsheid en met jou te kijken naar leefregels voor evenwicht en rust in je huis.

 • Werkwijze

  In een eerste kennismakingsgesprek bespreek ik met jou als ouder het probleem en stellen we samen een coachvraag vast. Afhankelijk van de coachvraag plannen we een aantal wekelijkse sessies van een uur. Hoe de sessies eruit zien en of we binnen of buiten coachen hangt helemaal af van je kind. Het antwoord op de coachvraag zit altijd in je kind. Spelenderwijs ga ik met jouw kind opzoek naar dat antwoord. Van elke sessie maak ik een kort verslag waarin de voortgang en eventueel oefeningen voor thuis in beschreven staan. De laatste sessie is weer samen met je kind. We kijken terug op wat je kind heeft geleerd om met succes zijn/haar problemen op te lossen.

 • Praktische informatie

  • Gratis kennismakingsgesprek van een half uur voor het bepalen van de hulpvraag
  • Tarief per uur: €65 inclusief BTW